Yinner Sales Diploma

Jouw wending in werk afsluiten met een erkend sales-diploma? Yinner biedt je die kans! Er zijn vier opleidingsniveaus en zeven cursuslocaties door heel Nederland zijn beschikbaar. Voor vakkennis en verkoopvaardigheden is NCOI je education partner. Zij hebben het meest actuele lesmateriaal en beschikken over recente oefenexamens. Sales-examens worden landelijk afgenomen door NIMA en ingeschreven in het officiële diplomaregister. Wie kiest voor een erkend sales-diploma krijgt hulp van een persoonlijk studieadviseur en heeft toegang tot de NIMA Academy.

Meer weten of je direct inschrijven? Neem contact met ons op via onderstaande formulier.

Veel gestelde vragen

diploma

Wie is NIMA?

Nima-examens zijn al jarenlang een autoriteit in het commerciële domein. Ze zijn een onafhankelijke toets en staan hoog aangeschreven in het bedrijfsleven en bij organisaties. NIMA is de beroepsvereniging voor professionals in marketing en sales. Wie inschrijft voor een sales examen via Yinner wordt tijdens de opleiding lid van NIMA en krijgt daarmee toegang tot de NIMA Academy. Voor meer informatie : www.nima.nl

Waarom NCOI opleidingen?

NCOI is de grootste opleider van werkend Nederland. Voor sales-examens is NCOI een geselecteerde education-partner van NIMA. Vergroten van kennis en competenties voor in de eigen werkpraktijk staat binnen de opleidingen van NCOI centraal. Veel docenten komen uit de praktijk of zijn daarmee verbonden. Vanwege landelijke dekking en zeven locaties door heel Nederland biedt NCOI een hoge mate van flexibiliteit in startmomenten en het samenstellen van een persoonlijk lesprogramma. Voor meer informatie : www.ncoi.nl

Welk sales-diploma kan ik halen?

Sales-examens zijn er op verschillende niveaus en worden landelijk afgenomen. Schriftelijk met vragen en cases uit de praktijk. Je mondelinge vaardigheden worden getoetst in een verkoopgesprek of aan de hand van een salesplan dat je presenteert en verdedigt.

– Basiskennis Sales : NIMA Basis | EQF 3
– Sales A : NIMA A | EQF 4
– Sales B : NIMA B 1 | EQF 6
– Accountmanagement : NIMA B 2 | EQF 6
– Verkoopleider : NIMA B 2 | EQF 6

NIMA-examens zijn al jarenlang een autoriteit in het commerciële domein. Welk sales-examen als beste bij je past kan je eenvoudig nagaan via het NIMA studieadvies online of met hulp van een persoonlijk studieadviseur. EQF is het European Qualification Framework. Hiermee weet je zeker dat het sales-examen dat je haalt bij Yinner internationaal worden erkend.

Wat is de studiebelasting?

Voor elke van de verschillende niveaus is er een andere studiebelasting. Je moet ermee rekening houden dat je opleiding ongeveer 6-8 maanden duurt voor niveau A en ongeveer 8-12 maanden voor het volgende niveau. Sales B staat in niveau gelijk aan het diploma HBO Sales en Accountmanagement (EQF6). Behaalde resultaten worden ingeschreven in het officiele diplomaregister en tellen mee als onderdeel van een bachelor.


Afspraak maken?

    Laat hier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op. Liever bellen of mailen? Ook dat kan. Je bereikt ons via 085 – 073 54 30 of via recruitment@yinner.nl.