Vacature

IT-projectmanager Noord-Brabant

 

De functie

Als IT projectmanager ben je verantwoordelijk voor IT-oplossingen om business processen te automatiseren. Alleen IT-producten leveren is niet genoeg, je zorgt er ook voor dat de gebruikers ermee kunnen werken. Jouw meerwaarde komt voort uit de ervaring die je hebt opgedaan. Ook is jouw kennis op het gebied van projectmanagement, zoals Prince2 Practitioner, IPMA-C of iets vergelijkbaars erg waardevol. Men verwacht dat je je inzet voor het verbeteren van projectmanagement binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld door de project governance te verbeteren of door junior collega's te coachen.

De organisatie

Het betreft een Nederlands-Duits vleesverwerkend bedrijf met een leidende rol in haar branche. De strategie van het bedrijf geeft prioriteit aan vier thema's: voedselveiligheid, dierenwelzijn, transparantie en traceerbaarheid & productintegriteit. De IT-afdeling werkt samen met collega's uit de business aan uitdagende IT-oplossingen, die bijdragen aan deze strategische doelstellingen binnen de organisatie.

Het bedrijf wordt gekenmerkt met een dynamische omgeving. Dit betekent dat ze niet zo gestructureerd zijn als ze zouden willen en niet alle relevante informatie direct beschikbaar is. Daarom zijn ze op zoek naar iemand die zich hierdoor niet laten intimideren.

Verwachtingen

  • HBO afgerond, bij voorkeur in industriële, zakelijke, technische of IT-richting
  • Je moet minimaal vijf jaar werkervaring hebben in een vergelijkbare functie
  • Gecertificeerd Prince2 Practitioner, IPMA-C of iets vergelijkbaars
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met het werken in een (agrifood) productiebedrijf met meerdere productielocaties
  • Je werkt in een internationale en dynamische omgeving, dus Engels en Nederlands zijn voor jou geen probleem

Deze opdrachtgever biedt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. De informele sfeer biedt jou de mogelijkheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het bedrijf biedt ook veel doorgroeimogelijkheden dus de uitdagingen liggen voor het oprapen!


Vragen of solliciteren?

Laat hier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op. Liever bellen of mailen? Ook dat kan. Je bereikt ons via 085 – 073 54 30 of via recruitment@yinner.nl.