Vacature

Projectmanager Noord-Brabant

Functie

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor IT oplossingen om interne business processen aan te passen en te automatiseren. Alleen IT-producten leveren is niet genoeg, je zorgt er ook voor dat de gebruikers ermee kunnen werken. Je moet goed veranderingen kunnen managen en bent vooral bezig met het implementeren van systemen en applicaties. Ook is jouw kennis op het gebied van projectmanagement, zoals Prince2 Practitioner, IPMA-C of iets vergelijkbaars erg waardevol.

Men verwacht dat je je inzet voor het verbeteren van projectmanagement binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld door de project governance te verbeteren of door junior collega's te begeleiden en coachen.

Profiel

Je bent proactief en toont initiatief om aan nieuwe dingen te beginnen. Ze zoeken iemand die het leuk vindt om in een team te werken. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je een zelfstandige opdracht krijgt. Als je ergens niet uit komt, vraag je bij tijds om hulp. Jij bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en kan goed stakeholders en verwachtingen managen. Verder kan je op een pragmatische en structurele manier te werk gaan.

Organisatie

Het betreft een internationale organisatie met een leidende rol in de voedselindustrie. De strategie van het bedrijf geeft prioriteit aan vier thema's: voedselveiligheid, dierenwelzijn, transparantie en traceerbaarheid & productintegriteit. De IT-afdeling werkt samen met collega's uit de business aan uitdagende IT-oplossingen, die bijdragen aan deze strategische doelstellingen binnen de organisatie. Het bedrijf wordt gekenmerkt met een dynamische omgeving. Daarom zijn ze op zoek naar iemand die zich hierdoor niet laten intimideren.

Elk jaar wordt er een lijst gemaakt van de 500 bedrijven met de beste reputatie van Nederland. In de categorie Fast Moving Consumer Goods (toeleveranciers) staat deze organisatie op nummer 1, en heeft hiermee de beste reputatie in deze categorie. Verder scoren ze ook erg hoog op productleiderschap, werkgeverschap, klantgerichtheid en excellente uitvoering.

Verwachtingen

  • Je moet werkervaring hebben als projectmanager;
  • Een HBO werk/denkniveau
  • Gecertificeerd Prince2 Practitioner, IPMA-C of bereid deze te halen;
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met het werken in een (agrifood) productiebedrijf met meerdere productielocaties;
  • Je werkt in een internationale en dynamische omgeving, dus Engels en Nederlands zijn voor jou geen probleem.

Deze opdrachtgever biedt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. De informele sfeer biedt jou de mogelijkheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het bedrijf biedt ook veel doorgroeimogelijkheden dus de uitdagingen liggen voor het oprapen.

Neem snel contact met ons op als deze functie iets voor jou is!


Vragen of solliciteren?

    Laat hier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op. Liever bellen of mailen? Ook dat kan. Je bereikt ons via 085 – 073 54 30 of via recruitment@yinner.nl.