Vacature

Business Analyst Noord-Brabant

Functie

Als business analyst ben je een belangrijke schakel binnen de organisatie. Samen met je collega’s zorg je dat er een brug wordt gebouwd tussen IT en de business. Je houdt je voornamelijk bezig met het analyseren van bedrijfsprocessen. Ook ga je de onderliggende informatiestromen en applicaties in kaart brengen.

Profiel

Je hebt kennis van business processen en bent in staat deze processen te modelleren. Ook heb je een aanzienlijke hoeveelheid branche- of beroepservaring en beschikt over een IREB Foundation-certificering of iets dergelijks. Als business analyst ben je in staat om te adviseren over een effectief herontwerp van bedrijfsprocessen, althans op een paar expertisegebieden. Bovendien heb je een basiskennis op het gebied van project-, leveranciers-, veranderings- en testmanagement. De business analyst kan, indien nodig, met succes regelmatig veranderingen doorvoeren.

De organisatie

Het is een Nederlands-Duits vleesverwerkend bedrijf met een leidende rol in haar branche. De strategie van het bedrijf geeft prioriteit aan vier thema's: voedselveiligheid, dierenwelzijn, transparantie en traceerbaarheid & productintegriteit. De IT-afdeling werkt samen met collega's uit de business aan uitdagende IT-oplossingen die bijdragen aan deze strategische doelstellingen binnen de organisatie.

Technische vaardigheden

  • Business Process Engineering
  • Requirements Engineering
  • Archiveren van modellen (verbinden van processen, informatiestromen, applicaties, infrastructuur)
  • Kennis van ITIL
  • Basiskennis van Prince2
  • Je werkt in een internationale en dynamische omgeving, dus Engels en Nederlands zijn voor jou geen probleem

Deze opdrachtgever biedt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. De informele sfeer biedt jou de mogelijkheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het bedrijf biedt ook veel doorgroeimogelijkheden dus de uitdagingen liggen voor het oprapen!

Is dit de perfecte functie voor jou? Stuur dan snel een CV naar recruitment@yinner.nl of bel 0621985229 voor meer informatie!


Vragen of solliciteren?

    Laat hier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op. Liever bellen of mailen? Ook dat kan. Je bereikt ons via 085 – 073 54 30 of via recruitment@yinner.nl.