Jouw talent laten schitteren

Ben jij een gedreven jongere met de verkeerde opleiding of een positieve oudere die aan de kant staat?Wil je af van dat ondermaatse werk? Of ben je boventallig en op zoek naar iets anders? Sta je klaar voor direct resultaat in klantgericht werk op niveau? Yinner is er voor jou!

 1. Yinner helpt je aan de slag
  We onderzoeken wat bij je past en geven je een duwtje in de rug
 2. We zorgen voor stimulerend werk
  Op het gebied van klantencontact, sales en relatiebeheer
 3. Je krijgt training en coaching op maat
  Een traineeship dat helpt jouw talenten te ontwikkelen
 4. Je ontvangt persoonlijke begeleiding
  Coaching on the job, zodat je er niet alleen voor staat
 5. Je komt terecht in een prettige werkomgeving
  We plaatsen je bij grote organisaties
 6. En dan… zelfstandig verder
  Je bent voor langere tijd inzetbaar en na 2 jaar ready to go!

 

Veel gestelde vragen

Talenten

Wie gaat me straks begeleiden?

Yinner zorgt voor begeleiding, door een betrokken en enthousiaste coach die ruime ervaring heeft met het ontwikkelen van talent. Vaak zijn dit mensen met een leidinggevende achtergrond, die het leuk vinden jou te helpen bij verandering in praktijk.

Welke opleidingen zijn er?

De Yinner opleiding is voor alle functies hetzelfde. In de opleiding staat helpen in plaats van verkopen centraal. Hierdoor word je klaargestoomd voor toekomstige klant- en salesfuncties. Sport & vitaliteit spelen een grote rol gedurende de opleiding, dit zorgt ervoor dat je fit en gefocust naar je werk toe gaat.

Wat als ik boventallig ben?

Wie belangstelling heeft voor klantgericht werken is ook als boventallige welkom bij Yinner. We geven mensen een duwtje in de rug naar werk dat beter past. Vaak zijn er bij boventalligheid mogelijkheden om met de werkgever afspraken te maken over wending in werk. Vraag hiernaar of neem contact met ons op.

Wat als ik in de ziektewet zit?

Voor mensen in de ziektewet en langdurig arbeidsongeschikten biedt Yinnner een aangepast programma voor wending in werk. Selectie op basis van je competenties, vaardigheden en de juiste mentaliteit verandert niet. Wel zijn er ruimere mogelijkheden voor werktijden en re-integratie.

Welke kansen zijn er voor vijftig-plus?

We sluiten bij onze selectie niemand uit op leeftijd. Zolang jij gemotiveerd bent en wij je kunnen begeleiden naar een wending in werk zijn er mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor mij?

Voor de organisatie waar je gaat werken voeg je waarde toe aan customer success vanwege je talent en bijzondere kwaliteiten. Zij dragen daarom graag de kosten voor jouw wending in werk. Jij zelf ontvangt gewoon salaris.

Waar moet ik aan voldoen?

Yinner selecteert je op basis van competenties, vaardigheden en de juiste mentaliteit.
Je opleiding doet er minder toe. Verder kijken we naar je bereidheid om te veranderen en vermogen om bij te leren.

Wat bedoelt Yinner met customer success?

Yinner richt zich op werk waar je een bijdrage levert aan het succes van klanten. Werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Zoals bijvoorbeeld klantencontact, sales, accountmanagement, relatiebeheer.


Afspraak maken?

  Laat hier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op. Liever bellen of mailen? Ook dat kan. Je bereikt ons via 085 – 073 54 30 of via recruitment@yinner.nl.