Organisaties kiezen voor Yinner!

Organisaties succesvoller maken door vernieuwing in klantencontact, sales en relatiebeheer? Yinner helpt. We selecteren bijzondere mensen: talent met ervaring, dat een duwtje in de rug goed kan gebruiken. Ook voor opleiding op maat en persoonlijke begeleiding zorgen wij. Zo kunnen uw Yinners zich verder ontwikkelen in hun werk en komt uw organisatie verder in klantsucces.

Veelgestelde vragen

Organisaties

Mogen wij de Yinner na afloop een baan aanbieden?

Ja, dat mag. Veel talenten willen blijven en accepteren na afloop van het tweejarig traject graag een vaste baan.

Aan welke voorwaarden moet ik als organisatie voldoen?

Yinner-organisaties zijn niet gericht op CV’s en kijken – net als wij – naar wat mensen kunnen. Competenties, motivatie en talent zijn belangrijker dan een diploma. Wil je hier samen met ons in investeren en werken aan de ontplooiing van talentvolle mensen, dan pas je bij Yinner!

Waarmee maakt Yinner organisaties succesvoller?

Talent vanuit Yinner begrijpt de uitdagingen van deze tijd en weet prioriteiten te stellen. Het zijn veranderingsgezinde en resultaatgerichte mensen, die het beste uit zichzelf en anderen weten te halen.

Voor welke organisaties is Yinner interessant?

Yinner spreekt organisaties aan die willen vernieuwen in customer success en daartoe op zoek zijn naar bijzonder talent.


Afspraak maken

    Laat hier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op. Liever bellen of mailen? Ook dat kan. Je bereikt ons via 085 – 073 54 30 of via info@yinner.nl.